Om MultiServices

Andra städföretag ger upp när det blir hårt eller smutsigt. Vi sätter oss i selen.

Ap S grundades i januari 2019 efter att ha startat som ett enmansföretag. Företaget är baserat på Stenderupvej 226 i Sønder Stenderup.

Multi-services specialitet är matrengöring, vilket kräver särskild vård och expertis. Förutom matrengöring utför Multi-services även andra rengöringsuppgifter som industriell rengöring, byggnadsrengöring – inifrån och ut och torrisblästring (en mild och effektiv rengöringsmetod). Multitjänster fungerar för företagskunder över hela Danmark, och alla uppgifter utförs – oavsett om det är små eller stora uppgifter – med största professionalism, där kvalitet är avgörande.

Vision:

Multi-services största visionen är att skapa nöjda kunder och anställda. Detta görs genom att alltid se till att arbetet vi utför hos kunden alltid är av högsta kvalitet. Det är också ett mål att växa i rätt takt samtidigt som man tillhandahåller god kundservice med en personal som visar förändringsvilja, lojalitet, öppenhet, hjälpsamhet och ärlighet.

historia:

Multi-services ägaren Ahmed Abulail är en ihärdig entreprenör som redan har många anställda i sitt företag – både fast anställda och vikarier. Ahmed Abulail kom med sin fru Diema och deras två barn till Danmark för några år sedan tillsammans med många andra migranter. Sedan familjen kom till Danmark har målet varit så snart som möjligt att integreras, hantera sig utan hjälp från det danska samhället och sedan skapa ett liv som egenföretagare, där båda makarna är en del av sitt eget företag. Strax efter ankomsten till Danmark anställdes Ahmed Abulail av ett stort städföretag där han snabbt blev lagledare och Diema anställd av kommunen.

Men önskan att bli självständig var så stor att Ahmed redan efter ett par år i Danmark valde att hoppa ut som företagsägare med sitt eget städföretag. Medan företaget växer håller både Ahmed och Diema på att slutföra danska lektioner, vilket för dem är så viktigt att delta i för att kunna tala och förstå det danska språket på bästa sätt. Diema är nu permanent knuten till företaget, där hon tar hand om kontorsarbetet tillsammans med en konsult.

Våra kunder säger

Ebrofrost är en erkänd, ledande leverantör av förkokt IQF-ris, spannmål och pasta till den europeiska livsmedelsindustrin. Vi är kända inom branschen för att ha det bredaste sortimentet av IQF-ris och ett brett utbud av IQF-spannmålsprodukter. Det är en helautomatisk kontinuerlig produktionsprocess som kontinuerligt övervakas av våra erfarna operatörer och kontrolleras av vår kvalitetspersonal. En produktion av livsmedelsprodukter kräver en hög grad av rengöring. Det finns inget utrymme för kompromisser. För att säkerställa att städningen alltid är 100% i ordning har vi anställt multitjänster för att utföra denna uppgift. Multitjänster ger en mycket hög kvalitet i städningen och använder också de mest miljövänliga produkterna som tar hänsyn till arbetsmiljön, inomhusklimatet och naturen. Dessutom, när vi har här och nu ad hoc-uppgifter, är multitjänster alltid redo att lösa uppgiften.

OLE FRUERLUND
Operations Manager, Ebrofrost Danmark A / S

Våra kunder säger

Vi är ett företag som arbetar inom livsmedelsindustrin. Vårt största affärsområde är industriella bär som levereras av professionella odlare. I produktionen är det naturligtvis mycket viktigt att vår produktionsutrustning alltid är 100% ren, eftersom vi har att göra med mat. För att säkerställa att detta händer har vi ingått multitjänster. De ger en grundlig och professionell rengöring som är anpassad till våra behov. Vi finner att multitjänster alltid ger bästa möjliga rengöring.

JESPER NORDALL MADSEN
Plant Manager, Orskov Foods A/S

Våra kunder säger

Omkranset av Hindsgavl dyrehave på tre sidor och ned till Lillebælt ligger Galsklint Camping. Stedet är ideel för campister, der vil nyde fred og ro, herlige vandreture tæt på skovens vildt, eller tilbringe dagen på / ved vandet. Ejerne af campingpladsen Svend og Annette Larsen lægger stort vægt på, at deras campister har en god oplevelse af at være på Galsklint Camping. Der ska være många möjligheter för aktiviteter, och faciliteter ska vara i orden både när det gäller säkerhet, och när det gäller rengöring. Til at varetage traditionel rengøring er Multi-services ansat to this opgave. Og udtaler Svend – det är vi riktigt bra tilfreds med, och när vi är det, är vi säker på, att våra gäster också är det. Har vi noget presserende, ringer vi aldrig förlåter till Multi-services.

ANNETTE OG SVEND LARSEN
Ägare, Galsklint Camping
thin

Ring oss

Vi är redo per telefon och ser fram emot att hjälpa dig

Möt oss

Alla anställda inom Multi-services brinner för att ge dig en blank och ren service. Ring eller skriv till oss. Vi ser fram emot att höra av dig.

Operations Manager
Ahmed Abulail
+46844689841
drift@multi-services.se

Företagets grundare och erfarna professionella i speciella rengöringsuppgifter. Han samordnar insatserna och kvalitetskontrollen i varje detalj. Ahmed har vanligtvis kundkontakt och samordnar stridens gång på de inre linjerna.

HR
Diema Alsaedi
+45 – 42 59 48 40

hr@multi-services.se

Kundtjänst – ansvarar för lager, kontrakt och bilar. Utför även ad hoc-uppgifter och alla andra administrativa uppgifter.

Partner och marknadschef
Abdullah Abou Swaid
+46 – 4684489841

info@multi-services.se

Partner och marknadschef

Professionell städning för företag – 24/7

Kundtjänst är tillgänglig via telefon +46 84 46 89 841 

på vardagar under perioden:


MåndagTorsdag kl. 8.00 – 16.00

Fredag kl. 8.00 – 15.00. 


Vid akut behov, kontakta operationsavdelningen per telefon: +45 71 87 07 71. 

Få en obegränsad offert

Vill du ha rengöring av hög kvalitet?

Beskriv din rengöringsuppgift.