Rengöring av livsmedelsföretag

Ingenting lämnas åt slumpen när vi städar i livsmedelsindustrin.

Det kräver något speciellt att rengöra

i livsmedelsföretag. Vi kan.

Vi är extremt skonsamma när vi arbetar med företagets maskiner och bekämpar riskerna med listeria och bakterier. Vår yrkesstolthet är mycket stor. Det ses på slutresultatet.

Livsmedelsföretag är föremål för mycket speciella krav och villkor för rengöring av produktionsapparaten dagligen. Multitjänster specialiserar sig inom denna sektor med en relevant utbildningsnivå, omfattande praktisk erfarenhet och den bästa utrustningen för både vardagsuppgifter och för de specialuppgifter som regelbundet påträffas i ett livsmedelsföretag. Högsta nivå av hygien och minimalt stillestånd är målet för Multi-services, som är den föredragna permanenta leverantören för ett antal små och stora företag inom livsmedelsproduktion.


Vi arbetar med den senaste utrustningen och uppdaterad branschkunskap. Vi har utrustning för både högtrycks- och lågtrycksrengöring, blåsning och dammsugning – och vi gör en dygd av en minimal användning av vatten i rengöringsprocessen. Låt oss bevisa att vi kan göra något speciellt, för vi vet hur!


Läs också om en av våra speciella tekniker, torrisblåsning.

Våra specialer

RENGÖRING AV MATFÖRETAG

Multi-services är specialiserade på uppgifter för livsmedelsföretag som kräver specialkunskap.

RENGÖRING AV INDUSTRIELLA FÖRETAG

Branschen, som livsmedelsföretag, kräver särskild insikt i behov, önskemål och krav. Den har flera tjänster. Vi rengör de svåra platserna och vid udda tillfällen om det behövs.

ÖVRIG SPECIALRENGÖRING

Multi+services hanterar ofta städning och städning efter brand eller vattenskador i företag. Vi arbetar vanligtvis systematiskt och i detalj. Det borde inte finnas något att komma ikapp med. Vi dammsuger och torkar svåråtkomliga områden i höjd eller svåråtkomliga områden. Vi rengör väggytor, som på många ställen är smutsuppsamlare från en annan värld. Vi tvättar djupt golv, både i vardagen och vid speciella tillfällen. Kort sagt: vi gör vad som behöver göras. Ju hårdare, desto bättre.

ANVÄNDNING AV SENASTE UTRUSTNING OCH MILJÖVÄNLIGA METODER

På Multi-services använder vi den senaste utrustningen för de många utmanande uppgifter vi står inför. Vi har både högtrycks- och lågtrycksutrustning för specialuppgifter i exempelvis livsmedelsindustrin och använder minimalt med vatten och minimal nödvändig kemi för att lösa uppgifterna.Fråga oss, det lönar sig.

Våra kunder säger

Ebrofrost är en erkänd, ledande leverantör av förkokt IQF-ris, spannmål och pasta till den europeiska livsmedelsindustrin. Vi är kända inom branschen för att ha det bredaste sortimentet av IQF-ris och ett brett utbud av IQF-spannmålsprodukter. Det är en helautomatisk kontinuerlig produktionsprocess som kontinuerligt övervakas av våra erfarna operatörer och kontrolleras av vår kvalitetspersonal. En produktion av livsmedelsprodukter kräver en hög grad av rengöring. Det finns inget utrymme för kompromisser. För att säkerställa att städningen alltid är 100% i ordning har vi anställt multitjänster för att utföra denna uppgift. Multitjänster ger en mycket hög kvalitet i städningen och använder också de mest miljövänliga produkterna som tar hänsyn till arbetsmiljön, inomhusklimatet och naturen. Dessutom, när vi har här och nu ad hoc-uppgifter, är multitjänster alltid redo att lösa uppgiften.

OLE FRUERLUND
Operations Manager, Ebrofrost Danmark A / S

Våra kunder säger

Vi är ett företag som arbetar inom livsmedelsindustrin. Vårt största affärsområde är industriella bär som levereras av professionella odlare. I produktionen är det naturligtvis mycket viktigt att vår produktionsutrustning alltid är 100% ren, eftersom vi har att göra med mat. För att säkerställa att detta händer har vi ingått multitjänster. De ger en grundlig och professionell rengöring som är anpassad till våra behov. Vi finner att multitjänster alltid ger bästa möjliga rengöring.

JESPER NORDALL MADSEN
Plant Manager, Orskov Foods A/S

Våra kunder säger

Omkranset av Hindsgavl dyrehave på tre sidor och ned till Lillebælt ligger Galsklint Camping. Stedet är ideel för campister, der vil nyde fred og ro, herlige vandreture tæt på skovens vildt, eller tilbringe dagen på / ved vandet. Ejerne af campingpladsen Svend og Annette Larsen lægger stort vægt på, at deras campister har en god oplevelse af at være på Galsklint Camping. Der ska være många möjligheter för aktiviteter, och faciliteter ska vara i orden både när det gäller säkerhet, och när det gäller rengöring. Til at varetage traditionel rengøring er Multi-services ansat to this opgave. Og udtaler Svend – det är vi riktigt bra tilfreds med, och när vi är det, är vi säker på, att våra gäster också är det. Har vi noget presserende, ringer vi aldrig förlåter till Multi-services.

ANNETTE OG SVEND LARSEN
Ägare, Galsklint Camping
thin

Ring oss

Vi är redo per telefon och ser fram emot att hjälpa dig

Professionell städning för företag – 24/7

Kundtjänst är tillgänglig via telefon +46 84 46 89 841 

på vardagar under perioden:


MåndagTorsdag kl. 8.00 – 16.00

Fredag kl. 8.00 – 15.00. 


Vid akut behov, kontakta operationsavdelningen per telefon: +45 71 87 07 71. 

Få en obegränsad offert

Vill du ha rengöring av hög kvalitet?

Beskriv din rengöringsuppgift.