Industriell rengöring

Vi håller din maskinpark ren och i gott skick

Rena maskiner producerar mer effektivt

Smuts sliter på dina maskiner. Multiservices håller dina maskiner rena så att de kan producera effektivt under en längre tid.

Multi-services håller produktionsapparaten ren och igång. Vi har ett skonsamt förhållningssätt till maskinparken och renrum och maskiner med skonsamma rengöringsmedel och den senaste produktionsutrustningen.

Effektiv och regelbunden rengöring ökar hållbarheten hos byggnader och maskiner. Vi tvivlar inte på att vi är en bra investering och en bra partner för branschaktörer, oavsett om vi anlitas för fasta och repetitiva uppgifter eller ad hoc-uppgifter i förhållande till akuta behov.

Läs även om en av våra specialteknologiertorris blåser.

Våra specialerbjudanden

RENGÖRING AV LIVSMEDELSFÖRETAG

Multiservices är specialiserade på uppgifter för livsmedelsföretag som kräver specialkompetens.

RENGÖRING AV INDUSTRIFÖRETAG

Branschen, liksom livsmedelsföretagen, kräver speciella insikter om behov, önskemål och krav. Den har multitjänster. Vi städar de svåra platserna och vid udda tider vid behov.

ANNAN SPECIELL RENGÖRING

Multiservices sköter ofta städning och städning efter brand eller vattenskada i företag. Vi arbetar generellt systematiskt och ingående. Det ska inte finnas något att ta igen. Vi dammsuger och torkar svåråtkomliga områden på höjden eller svåråtkomliga områden. Vi rengör väggytor, som på många ställen är smutssamlare av en annan värld. Vi tvättar djupt golv, både i vardagen och vid speciella tillfällen. Kort sagt: vi gör det som behöver göras. Ju svårare, desto bättre.

ANVÄNDNING AV SENASTE UTRUSTNING OCH MILJÖVÄNLIGA METODER

På Multi-services använder vi den senaste utrustningen för de många utmanande uppgifter vi ställs inför. Vi har både högtrycks- och lågtrycksutrustning för specialuppgifter inom exempelvis livsmedelsindustrin och använder minimalt med vatten och minimal, nödvändig kemi för att lösa uppgifterna. Fråga oss, det lönar sig.

Professionell städning för företag - 24/7

Kundtjänst nås på telefon

+46 8-446 898 41

på vardagar under perioden:

måndag - torsdag på 8.00 - 16.00

fredag på 8.00 - 15.00

Vid akut behov kontakta Operationsavdelningen per telefon: +46 84-4689841 .

Få en kostnadsfri offert

Vill du ha högkvalitativ städning?

Beskriv din städuppgift.

Ring oss

Vi står redo vid telefon och ser fram emot att hjälpa dig

+46 8-446 898 41