Städföretag

Inget lämnas åt slumpen när vi städar inom livsmedelsindustrin.

Det krävs något speciellt att städa i livsmedelsföretag.

Vi kan.

Vi är extremt skonsamma när vi arbetar med företagets maskiner och bekämpar risker för listeria och bakterier. Vår yrkesstolthet är mycket stor. Det syns på slutresultatet.

Livsmedelsföretagen har mycket speciella krav och villkor för att dagligen rengöra produktionsapparaten. Multi-services är specialiserade inom denna sektor med relevant utbildningsnivå, lång praktisk erfarenhet och den bästa utrustningen för både de vardagliga sysslorna och de speciella uppgifter som regelbundet möter i ett livsmedelsföretag. Högsta hygiennivå och minimala stillestånd är målet för Multi-services, som är den föredragna permanenta leverantören för ett antal små och stora företag inom livsmedelsproduktion.

Vi arbetar med den senaste utrustningen och uppdaterad branschkunskap. Vi har utrustning för både högtrycks- och lågtryckstvätt, blåsning och dammsugning – och vi gör en dygd av en minimal användning av vatten i rengöringsprocessen. Låt oss bevisa att vi kan göra något speciellt, för vi vet hur!

Läs även om en av våra specialteknologiertorris blåser.

Våra specialerbjudanden

RENGÖRING AV LIVSMEDELSFÖRETAG

Multiservices är specialiserade på uppgifter för livsmedelsföretag som kräver specialkompetens.

RENGÖRING AV INDUSTRIFÖRETAG

Branschen, liksom livsmedelsföretagen, kräver speciella insikter om behov, önskemål och krav. Den har multitjänster. Vi städar de svåra platserna och vid udda tider vid behov.

ANNAN SPECIELL RENGÖRING

Multiservices sköter ofta städning och städning efter brand eller vattenskada i företag. Vi arbetar generellt systematiskt och ingående. Det ska inte finnas något att ta igen. Vi dammsuger och torkar svåråtkomliga områden på höjden eller svåråtkomliga områden. Vi rengör väggytor, som på många ställen är smutssamlare av en annan värld. Vi tvättar djupt golv, både i vardagen och vid speciella tillfällen. Kort sagt: vi gör det som behöver göras. Ju svårare, desto bättre.

ANVÄNDNING AV SENASTE UTRUSTNING OCH MILJÖVÄNLIGA METODER

På Multi-services använder vi den senaste utrustningen för de många utmanande uppgifter vi ställs inför. Vi har både högtrycks- och lågtrycksutrustning för specialuppgifter inom exempelvis livsmedelsindustrin och använder minimalt med vatten och minimal, nödvändig kemi för att lösa uppgifterna. Fråga oss, det lönar sig.

Professionell städning för företag - 24/7

Kundtjänst nås på telefon

+46 8-446 898 41

på vardagar under perioden:

måndag - torsdag på 8.00 - 16.00

fredag på 8.00 - 15.00

Vid akut behov kontakta Operationsavdelningen per telefon: +46 84-4689841 .

Få en kostnadsfri offert

Vill du ha högkvalitativ städning?

Beskriv din städuppgift.

Ring oss

Vi står redo vid telefon och ser fram emot att hjälpa dig

+46 8-446 898 41