Om Multi-tjänster

Andra städföretag ger upp när det blir hårt eller smutsigt. Vi lägger oss i selen.

Multi-services ApS grundades i januari 2019 efter att ha startat som enskild firma. Företaget har sitt säte på Stenderupvej 226 i Sønder Stenderup.

Multiservicespecialiteten är matstädning, vilket kräver särskild omsorg och expertis. Utöver livsmedelsstädning åtar sig Multi-services även andra städuppgifter såsom industristädning, byggnadsstädning - inne och ute och torrisblästring (en skonsam och effektiv rengöringsmetod).

Multi-services arbetar för företagskunder över hela Danmark, och alla uppgifter utförs - oavsett om det är små eller stora uppgifter - med största professionalism, där kvalitet är i fokus.

Syn:

Multiservices största vision är att skapa nöjda kunder och medarbetare. Detta görs genom att alltid se till att arbetet vi utför hos kunden alltid är av högsta kvalitet. Det är också ett mål att växa i rätt takt och samtidigt ge god kundservice med en personal som visar förändringsvilja, lojalitet, öppenhet, hjälpsamhet och ärlighet.

Berättelsen:

Multiserviceägaren Ahmed Abulail är en hårt arbetande entreprenör som redan har många anställda med sitt företag – både fasta och tillfälliga. Ahmed Abulail kom med sin fru Diema och deras 2 barn till Danmark för några år sedan tillsammans med många andra migranter.

Sedan familjen kom till Danmark har målet varit att så snart som möjligt bli integrerade, klara sig själva utan hjälp från det danska samhället och sedan skapa sig ett liv som självständigt, där båda makarna är en del av sin egen verksamhet. Strax efter ankomsten till Danmark anställdes Ahmed Abulail på ett stort städföretag där han snabbt blev teamledare och Diema anställd av kommunen. Viljan att bli självständig var dock så stor att Ahmed redan efter ett par år i Danmark valde att hoppa av som företagare med eget städföretag.

Medan företaget växer är både Ahmed och Diema i färd med att slutföra dansklektioner som för dem är så viktiga att delta i för att kunna tala och förstå det danska språket på bästa sätt. Diema är nu fast knuten till företaget där hon tar hand om kontorsarbetet tillsammans med en konsult.

Möt oss

Alla anställda på Multi-services brinner för att ge dig en skinande ren service. Ring eller skriv till oss. Vi ser fram emot att höra från dig.

Verksamhetschef

Ahmed Abulail

+46 - 08-44689841drift@multi-services.se

Företagets grundare och erfarna proffs ute i speciella städuppgifter. Han koordinerar insatsen och kvalitetskontrollen i varje detalj. Ahmed har vanligtvis kundkontakt och koordinerar stridens gång på de inre linjerna.

Finans assistent

Diema Alsaedi

+46 - 08-44689841hr@multi-services.se

Kundtjänst - ansvarig för lager, kontrakt och bilar. Utför även ad hoc-uppgifter och alla andra administrativa uppgifter.

Partner och marknadschef

Abdullah Abou Swaid

+46 - 08-44689841kontakt@multi-services.se

Bolagets marknadsdirektör. Han ansvarar för företagets marknadsföring och kommunikation. Han ansvarar även för företagets varumärke och identitet.

Ring oss

Vi står redo vid telefon och ser fram emot att hjälpa dig

+46 8-446 898 41

Våra specialerbjudanden

RENGÖRING AV LIVSMEDELSFÖRETAG

Multiservices är specialiserade på uppgifter för livsmedelsföretag som kräver specialkompetens.

RENGÖRING AV INDUSTRIFÖRETAG

Branschen, liksom livsmedelsföretagen, kräver speciella insikter om behov, önskemål och krav. Den har multitjänster. Vi städar de svåra platserna och vid udda tider vid behov.

ANNAN SPECIELL RENGÖRING

Multiservices sköter ofta städning och städning efter brand eller vattenskada i företag. Vi arbetar generellt systematiskt och ingående. Det ska inte finnas något att ta igen. Vi dammsuger och torkar svåråtkomliga områden på höjden eller svåråtkomliga områden. Vi rengör väggytor, som på många ställen är smutssamlare av en annan värld. Vi tvättar djupt golv, både i vardagen och vid speciella tillfällen. Kort sagt: vi gör det som behöver göras. Ju svårare, desto bättre.

ANVÄNDNING AV SENASTE UTRUSTNING OCH MILJÖVÄNLIGA METODER

På Multi-services använder vi den senaste utrustningen för de många utmanande uppgifter vi ställs inför. Vi har både högtrycks- och lågtrycksutrustning för specialuppgifter inom exempelvis livsmedelsindustrin och använder minimalt med vatten och minimal, nödvändig kemi för att lösa uppgifterna. Fråga oss, det lönar sig.

Professionell städning för företag - 24/7

Kundtjänst nås på telefon

+46 8-446 898 41

på vardagar under perioden:

måndag - torsdag på 8.00 - 16.00

fredag på 8.00 - 15.00

Vid akut behov kontakta Operationsavdelningen per telefon: +46 84-4689841 .

Få en kostnadsfri offert

Vill du ha högkvalitativ städning?

Beskriv din städuppgift.